Maschinensucher Logo

Meer vertrouwen. Meer omzet.

Ons Machineseeker vertrouwenszegel schept het vertrouwen van de koper en verhoogt advertentieoproepen, aanvragen en omzet!

Het vertrouwenszegel

Wij certificeren betrouwbare dealers met het Machineseeker vertrouwenszegel. Potentiële kopers uit de hele wereld kunnen zo op het eerste gezicht zien welke verkopers door ons zijn getest. Als dealer profiteert u van het kopersvertrouwen en verhoogt u zo de advertentieoproepen, aanvragen en omzet. Werkt u ook uitstekend? Laat het zien!

De voordelen

Op internet is het thema "veiligheid bij de aankoop van gebruikte machines" een belangrijk punt voor alle kopers. Het vertrouwenszegel geeft potentiële kopers de mogelijkheid om op het eerste gezicht te zien of ze te maken hebben met een betrouwbare verkoper. Onze analyses laten zien dat het vertrouwenszegel niet alleen leidt tot meer koopaanvragen maar ook tot meer verkooptransacties.

Het gebruik

Het zegel wordt opvallend weergegeven in al uw advertenties op Maschinensucher en Machineseeker, evenals in uw dealerprofiel. Op deze manier verwijdert u direct elke twijfel over uw professionaliteit bij potentiële kopers - bevestigd door een onafhankelijke instantie. U kunt het zegel ook gebruiken op uw website, in uw zakelijke brieven en e-mails en op beurzen.

Het verificatieproces

Wij controleren uw handelsvergunning of uittreksel uit het handelsregister, verkrijgen een bedrijfsrapport en controleren uw geschiedenis op klachten van klanten. Daarnaast controleren wij uw telefonische beschikbaarheid voor kopers en uw postadres en valideren wij uw bankgegevens. Het vertrouwenszegel wordt binnen enkele werkdagen aan u uitgereikt - mits u ons tijdig met de nodige documenten ondersteunt.

*Natuurlijk kunnen er tijdens het aankoopproces nog steeds meningsverschillen ontstaan. Maschinensucher of de Machineseeker Group GmbH is niet aansprakelijk voor wettelijke overtredingen van de kopers of verkopers die op Maschinensucher of Machineseeker actief zijn.

Informeer nu!

Al 30 procent van onze machinedealers profiteert van het Machineseeker vertrouwenszegel - ook u kunt laten zien dat er goede zaken met u gedaan kunnen worden.

Verzoek om meer informatie

Wij adviseren u graag

Heeft u nog vragen? Carolin Sapp adviseert u graag.

Tel: +49 201 857 86 180
Mail: carolin.sapp@machineseeker.nl

Verzoek om meer informatie

Advies? +49 201 857 86 180Bel nuVerzoek om meer informatie

Alle informatie, aanbiedingen en prijzen op deze site zijn vrijblijvend en niet-bindend!

Met het gebruik van deze site accepteert u onze algemene voorwaarden en de
privacyverklaring. Aangewezen handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. De Machineseeker Groep GmbH
aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van gelinkte externe internetsites.

© 1999- Machineseeker Group GmbH